Wordenskjolds Ølklub

Kære alle

Danmark er begyndt at lukke op, men der er stadig forbud mod at være samlet mere end 10 personer.

Efter at have afholdt smagninger med Det Lille Bryggeri, Herslev Bryghus, Hoppe.Beer og senest Ninkasira, hvor der var 34 deltagere, så fortsætter vi med endnu en online smagning.

Det er allerede nu på lørdag d. 16. maj 2020 kl. 15.00, så skynd dig at tilmelde dig. Her skal vi smage meget forskellige 6 øl fra Tyskland, Spanien, Belgien, Estland og Holland.

Da der er meget kort tid til smagningen afholdes, skal man selv afhente ølpakken i Ringsted. Der kan hentes øl både fredag og lørdag.

Vi skal smage følgende 6 øl:

  • Tannenzäpfle (5,1%) – Pilsner (Rothaus, Tyskland)
  • Hand Of Glory (7,8%) – Imperial IPA (Frau Gruber, Tyskland)
  • Meloi (7%) – Imperial Berliner Weisse (NaparBier, Spanien)
  • Wild West Kriek/Framboos  (6%) – Kriek (Alvinne, Belgien)
  • Kinderyoga (11%) – Imperial Stout (Oedipus, Holland)
  • Odravein Bourbon BA (Cellar Series) (14%) – Barley Wine (Pöhjala, Estland)

Udover de 6 øl, så får du også en pose chips med, når du henter pakken. Der medfølger ikke noget glas til denne smagning.

Igen får du en ølsmagning ud over det sædvanlige. Det er øl af høj kvalitet og en høj gennemsnitlig rate på untappd, fra 3,8 og opefter. Sæt jer sammen med et par venner, i familien eller tag smagningen selv. Du får virtuel samvær med andre, god øloplevelse og en rejse i smagens verden.

Smagningen vil blive afholdt via Microsoft Teams. Selvom du ikke bruger Microsoft Teams, så kan du gratis downloade appen på din telefon eller tablet. Fordelen ved Microsoft Teams er, at man kan se det i som et stort online møde, så alle deltagere verbalt kan stille spørgsmål eller komme med kommentarer.

Prisen er kun 375 kr for 6 øl og 1 pose chips. I kan sagtens være 2, som kan dele en pakke og smage med hinanden. Betaling med MobilePay efter tilmelding.

Tilmelding: https://www.wordenskjold.eu/events/onlinesmagning-16maj/

Husk, at tilmelding til eventen på Facebook ikke tæller som en tilmelding til ølsmagningen. Du bedes indbetale beløbet for smagningen hurtigst muligt efter tilmeldingen.

Næste online smagning bliver med Det Lille Bryggeri d. 7. juni 2020. Mere om det senere.

Mange ølhilsner

Claus Jacob Wordenskjold

Wordenskjolds Ølklub
Bøllingsvej 16, 4100 Ringsted
Facebook
 
To change your subscription, click here.