Anbefalinger

Her kan du læse nogle af de anbefalinger, som Wordenskjolds Ølklub har fået.

Quadrupel-smagning hos Wordenskjolds Ølklub

En stor tak til Claus Jacob Wordenskjold for en spændende, inspirererende og hyggelig eftermiddag, med godt øl, høj stemning og godt selskab.

Søren Nielsen
Tanker fra Provinsen

Stor oplevelse

Stor oplevelse for mig, der gerne vil høre fortælling og historie, om det øl der smages. Udover det, så var det rigtige gode øl.

Kim Weber

Altid gode øl

Altid gode øl, godt selskab og gode historier. Kan man forlange mere?

Jørgen Peter Guldtfeldt

Ølsmagning for Theodor Schiøtz Brewing Co.

En kæmpe tak til Claus Jacob Wordenskjold for at springe til i 11. time og afholde en ølsmagning hos SBK Event. Alle (120 prs.) havde en super fed eftermiddag, med masser af god øl, en masse gode historier fra ”landevejen” og ikke mindst fortællingen om øllet.

Thomas Knudsen Dalager
Theodor Schiøtz Brewing Co.

Simpelthen et fantastisk sted

Simpelthen et fantastisk sted og under uovertruffen ledelse af Claus.

Kurt Hoe

Super hyggelig stemning og et godt udvalg af øl

Super hyggelig stemning og et godt udvalg af øl. Claus ved en masse om de forskellige øl og bryggerierne de kommer fra, og fortæller om det på en rigtig god måde. Det er absolut ikke sidste gang vi deltager!

Trine Sigurdson

Det er med omhu, at de forskellige øl til smagningerne er udvalgt

Det er med omhu, at de forskellige øl til smagningerne er udvalgt. Claus er god til at fortælle om de bryggerier, som de forskellige øl er fra. Der er dejlig stemning og det er vildt hyggeligt – det er et sted man altid har lyst til at komme tilbage til.

Herslev Bryghus logo
Claus Borne
Herslev Bryghus

Gode smagninger og fremragende formidling

Gode smagninger og fremragende formidling.

Flemming Emmer Christensen

God måde at fortælle om øllet på

God måde at fortælle om øllet på og ikke mindst baggrunden, samt om bryggeriet bag. Claus er en god formidler af dette.

Sigurd Renè Sigurdson

Virkelig kompetent foredragsholder

Super hyggeligt.

Morten Precht

To Øl smagning

Claus ledte os som sædvanligt igennem alle øllene med slideshows, gode sidebemærkninger, selvoplevede events og meget mere. Vi vil derfor godt takke Claus for at have givet os endnu en dejlig smagning, hvor for det første øllet var fremragende men at også historien om To Øl og de forskellige øl gav et godt indblik i, hvad netop To Øl står for.

Skjold Haxgart

Sjællandsk smagning

Claus er en yderst interessant og vidende foredragsholder, der formår at henvende sig til såvel nørder som menigfolk uden den store baggrundsviden. Man mærker omgående, at der er lagt et godt og stort stykke arbejde bag fortællingen, og at han brænder for emnet. Alt sammen bliver dog fortalt med et glimt i øjet, så tingene ikke bliver for alvorlige eller, endnu værre, kedelige. Jeg vil ikke tøve med at bruge Claus, hvis vi en anden gang får brug for lidt inspiration udefra.

You'll Never Walk Alone
Torben Mathews

Portugisisk smagning

Jeg kan på det varmeste anbefale at bruge Wordenskjolds Ølklub og Claus Jacob Wordenskjold til ølrelaterede arrangementer. Vi har idag være til Portugisisk Ølsmagning med De Vise Mænd – Portvinsklubben og fået en øloplevelse ud over hvad vi havde håbet på. Tak til Claus for en meget veludført og kompetent smagning!

Jan Berner Rømer

Tak for en god og interessant belgisk smagning

Tak for en god og interessant smagning. Det var rigtig dejligt at komme vidt omkring i det belgiske ølland.

Den største ros skal du have for dine supergode og relevante kommentarer – den del er helt klart den væsentligste del af en smagning. Øl kan man jo selv købe!

Tak for oplevelsen – det bliver ikke sidste gang vi er med.

Finn Mogensen