Wordenskjolds Ølklub tildelt Danske Ølentusiasters Regionale Ølpris 2018

Begrundelsen for tildeling af prisen:

I 2008 oprettede Claus Jacob Wordenskjold  Wordenskjolds Ølklub. Han skriver selv på hjemmesiden, at ølklubben er oprettet med følgende baggrund: ”Wordenskjolds ølklub er en mulighed for at få lov til at smage og bedømme øl fra hele verden”.

I Wordenskjolds Ølklub arrangeres 6-10 smagninger henover året. Det er smagninger af stor variation, lige fra årstidssmagninger såsom påske- og juleøl smagninger til de mere ”nørdede” smagninger såsom, at smage umiddelbart ens øl lavet på den samme humle type, hvor humlen er forskellige steder fra i verden. Ved alle smagninger kombineres disse med saglige og spændende indslag om de enkelte øl og bryggerier, personerne omkring disse samt selvfølgelig, personlige erfaringer – alt sammen opsat på professionel vis og fremsat med stor entusiasme.

Claus Jacob Wordenskjold er en lokal- og regional ildsjæl som gennem Wordenskjolds Ølklub gør meget for at udbrede kendskabet til det gode øl. Det fortjener han anerkendelse for igennem Den Regionale Ølpris 2018.

Skriv et svar