Det Lille Bryggeri online juleølsmagning – 7. november 2020 kl. 14.00

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 07/11/2020
14:00 - 16:00


I samarbejde med Det Lille Bryggeri afholder vi endnu en online smagning. Denne gang skal vi smage på et lille udvalg af Det Lille Bryggeris store sortiment af juleøl. Smagningen bliver afholdt lørdag d. 7. november kl. 14.

Sæt jer sammen med et par venner, i familien eller tag smagningen selv. Du får virtuel samvær med andre, god øloplevelse og en rejse i smagens verden.

Vi smage følgende 6 øl:

  • Hoppy X-mas
  • Julebryg
  • Barrel Aged Julebryg Vintage 2019
  • Santas Dream
  • Juleporter
  • Magic Christmas Gift in a Bottle

Alle øl er 0,5 liter, så det er muligt at være 2, 3 endda helt op til 4 om en pakke. Men man behøver ikke. Husk at holde afstand og generelt følge myndighedernes anbefalinger.

Smagningen vil blive afholdt via Microsoft Teams. Selvom du ikke bruger Microsoft Teams, så kan du gratis downloade appen på din telefon eller tablet eller bruge en browser på din PC. En af fordelene ved Microsoft Teams er, at man kan se det i som et stort online møde, så alle deltagere verbalt kan stille spørgsmål eller komme med kommentarer.

Smagningen vil inkludere følgende:

  • 6 øl på hver 0,5 liter fra Det Lille Bryggeri
  • pebernødder med chokoladeovertræk

Bemærk, at der til denne smagning ikke medfølger glas.

Mail med smageskema og link til Teams møde bliver sendt senest fredag d. 6. november. Huske at check din Spam folder for mail.

Prisen for at deltage er 295 kr. per pakke. Det koster 60 kr. i forsendelse uanset hvor i landet man bor. Der vil enten være direkte levering eller til en pakkeshop i nærheden. Der er gratis afhentning i Den Lille Gaardbutik. Husk at vælge den rigtige billet i tilmeldingen. Tilmeldingen skal ske senest lørdag d. 31. oktober kl. 22. Det vil være muligt at afhente sin smagepakke helt indtil torsdag d. 5. november.

Tilmelding på https://www.wordenskjold.eu/events/dlb-online-julesmagning

Betaling skal ske via betalingskort eller hvis man vælger bankoverførsel via MobilePay på 21 96 49 29 før tilmeldingen er accepteret.

Tilmeldinger

Der er pt. 112 ledige pladser til denne smagning.

Tilmeldinger er lukket til denne event.

Skriv et svar