Det Lille Bryggeri online smagning 2 – 6. juni 2020 kl. 14.00

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 06/06/2020
14:00 - 16:00


Det begyndte med Det Lille Bryggeri og vi slutter også denne række af online smagninger i samarbejde med Det Lille Bryggeri. Det Lille Bryggeri havde flere nyheder planlagt til den aflyste ølfestival i Lokomotivværkstedet. Nogle af disse nyheder kan vi derfor præsentere for første gang til denne online smagning, der bliver afholdt lørdag d. 6. juni kl. 14.

Sæt jer sammen med et par venner, i familien eller tag smagningen selv. Du får virtuel samvær med andre, god øloplevelse og en rejse i smagens verden.

Lørdag d. 6. juni kl. 14 skal vi smage følgende 6 øl:

  • Summer IPA (NYHED)
  • Hindbær Lakrids ale (inkl vingummi) (Vinder af Ringsted Ølvalg 2019)
  • Smoking Rye
  • Dark Ale (Den første øl fra Det Lille Bryggeri)
  • Jubilæums Belgisk Strong Ale (NYHED)
  • Black Maniac Rum (NYHED)

Alle øl er 0,5 liter, så det er muligt at være 2, 3 endda helt op til 4 om en pakke. Men man behøver ikke. Husk at holde afstand og generelt følge myndighedernes anbefalinger.

Smagningen vil blive afholdt via Microsoft Teams. Selvom du ikke bruger Microsoft Teams, så kan du gratis downloade appen på din telefon eller tablet eller bruge en browser på din PC. En af fordelene ved Microsoft Teams er, at man kan se det i som et stort online møde, så alle deltagere verbalt kan stille spørgsmål eller komme med kommentarer.

Smagningen vil inkludere følgende:

  • 6 øl på hver 0,5 liter fra Det Lille Bryggeri
  • 4 smageglas
  • 1 pose chips

Da Det Lille Bryggeri leverer gratis på Sjælland i øjeblikket, så vil man modtage en pakke med det hele i ugen op til smagningen. Tilmeldingen skal ske inden tirsdag d. 2. juni kl. 22.

Hvis du bor uden for Sjælland, så vil der blive sendt til en pakkeshop i nærheden. Tilmeldingen skal ske senest mandag d. 1. juni kl. 22.

Mail med smageskema og link til Teams møde bliver sendt senest fredag d. 5. juni. Huske at check din Spam folder for mail.

Prisen for at deltage er 300 kr. per pakke. For deltagere uden for Sjælland koster det 50 kr. i forsendelse, altså 350 kr. per pakke. Husk at vælge den rigtige i tilmeldingen.

Tilmelding på www.wordenskjold.eu/DLB-Online2

Betaling skal efterfølgende ske via MobilePay på 21 96 49 29 før tilmeldingen er accepteret.

Tilmeldinger

Der er pt. 58 ledige pladser til denne smagning.

Tilmeldinger er lukket til denne event.

4 thoughts on “Det Lille Bryggeri online smagning 2 – 6. juni 2020 kl. 14.00

Skriv et svar